Alpinism Industrial

ALPINISM INDUSTRIAL

Alpinismul utilitar industrial oferă servicii complexe profesionale pentru întreținere specializată a unor obiective industriale. În funcție de solicitare, tehnicienii specializați în alpinism industrial pot să intervină în lucrări de montaje de structuri metalice, recondiționări elemente metalice, întreținere, curățare și inscripționare silozuri, aplicare de tratamente de protecție și anticorozive, montaje de țevi, conducte, sisteme antiincendiu și de ventilație, inspecții foto-video în locuri greu accesibile, lucrări de vopsitorie industrială pentru clădiri sau conducte, curățare acoperișuri sau luminatoare construcții industriale.

Alpiniștii utilitari industriali pot să intervină pentru executarea oricărui tip lucrări din industria petrolieră, industria energiei regenerabile, industria navală, construcții civile etc. Toți tehnicienii sunt certificați IRATA și folosesc numai echipament autorizat care respectă normele de securitate pentru intervențiile la mare înălțime. Astfel, se reduc simultan timpul de lucru și costurile prin faptul că alpiniștii utilitari industriali nu au nevoie de schele pentru a căror instalare, demontare și transport se impun costuri suplimentare. În plus, aceștia pot să intervină în perimetre unde instalarea unor schele este imposibilă.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button