Construcții

CONSTRUCȚII

Alpinismul utilitar în construcții este un domeniu profesional care răspunde unor cerințe specifice, în special cele impuse de noua arhitectură a clădirilor cu suprafață vitrată completă. Fără a folosi schele și macarale a căror montare necesită spațiu de lucru, timp și costuri ridicate, alpiniștii specializați în construcții pot să presteze o gama largă de servicii.

Teoretic, fiecare lucrare este unică și reprezintă o provocare care trebuie dusă la bun sfârșit în condiții de deplină siguranță și cu asigurarea unei lucrări de calitate și durabile.

Tehnica și echipamentul de lucru au fost inspirate de activitățile de escaladă sau de speologie, cu diferența că alpiniștii utilitari folosesc câte două corzi legate în puncte independente care permit deplasarea în ambele sensuri.

Alpiniștii utilitari din construcții pot executa lucrări de curățare fațade de sticlă și ferestre, zugrăveli, vopsitorie civilă și industrială și orice lucrare de renovare fațada, reparații rosturi de îmbinare plăci, decopertări tencuieli fațade, reparații și inspecții structuri și elemente de structură.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button