Dezinsecție

 Tratamentele de dezinsecție

Tratamentele de dezinsecție au ca scop distrugerea insectelor parazite care pot transmite boli în mediul uman, prin vehicularea unor germeni patogeni responsabili de numeroase boli infecțioase. Pentru obținerea unui efect de durată sunt folosite biocide avizate, cunoscute sub numele de insecticide care nu sunt toxice pentru oameni sau animale.

În esență, procedeele de dezinsecție elimină insectele dăunătoare și combat înmulțirea lor, cu condiția de a fi aplicate preventiv sau curativ, la intervale bine stabilite de specialiștii în protecția sanitară. Gândacii, puricii, păduchii, plosnitele sau alte insecte care nu zboară pot fi combătuți în orice perioadă a anului, în timp ce pentru insectele zburătoare perioada recomandată este primăvară – toamnă.

Dacă totuși gândacii sau insectele s-au instalat în spațiile locuite, singura soluție eficientă este să apelăm la specialiștii în DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție). Substanțele cu efect repelent și distrugător trebuie aplicate numai de către personal autorizat care stabilește concentrația și tipul insecticidului. În funcție de spațiu, mai pot fi folosite capcane cu feromoni și lămpi UV pentru insectele zburătoare.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button