Alpinism Utilitar

ALPINISM UTILITAR

Alpinismul utilitar este un sector de activitate cu caracter special și numeroase domenii de aplicabilitate. Alpiniștii utilitari realizează intervenții la mare înălțime, respectiv ascensiuni sau coborâri pe fațadele clădirilor sau pe orice altă structură de tip turnuri, antene, macarale. Experiența, calificarea și echipamentul de alpinism sunt condiții indispensabile și sunt certificate periodic prin organisme internaționale de specialitate.

Alpiniștii utilitari pot executa intervenții care constau în lucrări de construcții-montaj, întreținere și curățare fațade, servicii publicitare outdoor, curățare pomi, verificări și inspecții elemente de structură, diverse lucrări de geotehnică și inginerie civilă, inspecții foto și video în locuri greu accesibile și orice alte lucrări care necesită intervenții la înălțime.

Domeniul alpinismului utilitar s-a dezvoltat în baza unor caracteristici și avantaje inedite. Astfel, aplinistii utilitari pot să execute lucrări în locuri greu accesibile, fără a utiliza schele sau aparate mecanice de ridicat, iar echipamentul folosit nu necesită timp îndelungat de instalare și dezinstalare.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button