Servicii speciale

SERVICII SPECIALE

Serviciile speciale din domeniul alpinismului utilitar completează toate celelalte ramuri de intervenție, cum ar fi asistență tehnică pentru lucrul la înălțime, montarea unor suporți pentru diverse intervenții, ridicarea unor echipamente la înălțime etc.

În mod special, trebuie menționate serviciile pentru evenimente, adică intervențiile pentru instalarea și demontarea unor echipamente de lumină și sunet, izolari fonice, instalări de camere foto aeriene, montarea și demontarea componentelor scenei etc. Toate aceste activități se pot efectua pe stadioane, săli de concerte, săli de cinema, arene unde se desfășoară evenimente în aer liber.

La acestea se adaugă serviciile speciale de alpinism din parcurile tematice, parcuri acvatice, respectiv orice ține de servicii de turism și recreere, unde siguranța vizitatorilor este principala preocupare.

Un domeniu aparte sunt parcurile eoliene, unde alpiniștii utilitari pot să desfășoare acțiuni de întreținere, instalare, demontarea turnurilor de măsurare a vitezei vântului, curățarea oricăror suprafețe aferente instalațiilor eoliene, inspecția și repararea lamelor turbinei etc.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button