Despre noi

CLEAN 4 YOU

Alege echipa noastră de curățenie

CLEAN4YOU este o companie tânăra, dar cu o echipă matură și profesionistă, care își propune să ofere atât persoanelor fizice cât și juridice servicii de curățenie de înalta calitate, în deplină siguranță, printr-o ofertă personalizată bazată pe nevoile și cerințele fiecăruia.

Strategia noastră este să dezvoltăm relații/parteneriate pe termen lung având ca obiectiv principal depășirea așteptărilor clienților/partenerilor noștri.

Siguranță
Echipa noastră este atent selecționată și formată din personal calificat, cu experiență în domeniu și fără cazier. În plus, asigurăm implicit protejarea bunurilor clienților/partenerilor noștri printr-o poliță de asigurare civilă.
Responsabilitate și sănătate
Pentru că sănătatea este bunul cel mai de preț al fiecăruia, noi la CLEAN4YOU folosim produse și echipamente profesionale care nu dăunează sănătății sau mediului înconjurător. În plus, produsele noastre dezinfectează, împotriva virusurilor și bacteriilor.
Flexibilitate
Adaptăm serviciile oferite în funcție de nevoile dar și de programul clienților / partenerilor noștri. Alege să trăiești într-un mediu curat, înconjoară-te de mirosul curățeniei bine făcute de echipele Clean4you. Contactează-ne pentru orice tip de curățenie 24h/24h.
Garanția serviciilor oferite
Pentru că punem satisfacția clienților pe primul loc, ne propunem ca la fiecare curățenie să depășim așteptările clienților noștri. Pentru a ne asigura de asta, evaluăm fiecare intervenție în baza unui formular de tip "check list".

CLEAN4YOU

Loializarea clienților/partenerilor noștri.

Recomandarea este recunoașterea muncii noastre. Recomandă-ne familiei/prietenilor/colaboratorilor tăi și primești din partea noastră un discount de 50% din valoarea următoarei curățenii de întreținere.

Discount-ul de 50% din valoarea primei curățenii de întreținere se oferă și persoanei recomandate.

Sau ne poți suna la
0727 319 778

CLEAN 4 YOU

De că să alegi echipa noastră?

Avem o echipă dedicată, atentă la detalii ce folosește cele mai performante echipamente și produse de pe piață.

  • Curățenie asigurată de o echipă dedicată, atentă la detalii și care asigură siguranța bunurilor printr-o poliță de asigurare civilă;
  • Cele mai performanțe echipamente și produse de pe piață, pentru care nu trebuie să investeti tu;
  • Prețuri competitive, avantajoase față de investiția proprie în timp și soluții/aparatură pentru curățenie;
  • Planificarea curățeniei în funcție de programul dorit, timp pe care îl poți fructifica în folosul tău;
  • Servicii de curățenie complexe, ce nu pot fi desfășurate de o persoană necalificată: curățenia după constructor sau chiriași, curățarea mochetei sau a podelelor, a depozitelor etc.

Vezi mai mult

  • Construim parteneriate pe termen lung, de aceea suntem mereu deschiși la solicitările și feedback-ul clienților noștri și le oferim consultanță specializată de care au nevoie;
  • Prețuri competitive și modalități flexibile de plată;
  • Programe de loialitate oferite clienților care sunt satisfăcuți de serviciile noastre și ne recomandă prietenilor / partenerilor: discount 50% din valoarea următorului serviciu de curățenie.
Call Now Button