Despre noi

CLEAN 4 YOU

Alege echipa noastra de curatenie

CLEAN4YOU este o companie tanara, dar cu o echipa matura si profesionista, care isi propune sa ofere atat persoanelor fizice cat si juridice servicii de curatenie de inalta calitate, in deplina siguranta, printr-o oferta personalizata bazata pe nevoile si cerintele fiecaruia.

Strategia noastra este sa dezvoltam relatii/parteneriate pe termen lung avand ca obiectiv principal depasirea asteptarilor clientilor/partenerilor nostri.

Siguranta
Echipa noastra este atent selectionata si formata din personal calificat, cu experienta in domeniu si fara cazier. In plus, asiguram implicit protejarea bunurilor clientilor/partenerilor nostri printr-o polita de asigurare civila.
Responsabilitate si sanatate
Pentru ca sanatatea este bunul cel mai de pret al fiecaruia, noi la CLEAN4YOU folosim produse si echipamente profesionale care nu dauneaza sanatatii sau mediului inconjurator.In plus, produsele noastre dezinfecteaza, impotriva virusurilor si bacteriilor.
Flexibilitate
Adaptam serviciile oferite in functie de nevoile dar si de programul clientilor / partenerilor nostri.Alege sa traiesti intr-un mediu curat, inconjoara-te de mirosul curateniei bine facute de echipele Clean4you.Contacteaza-ne pentru orice tip de curatenie 24h/24h.
Garantia serviciilor oferite
Pentru ca punem satisfactia clientilor pe primul loc, ne propunem ca la fiecare curatenie sa depasim asteptarile clientilor nostri.Pentru a ne asigura de asta, evaluam fiecare interventie in baza unui formular de tip "check list".

CLEAN4YOU

Loializarea clientilor/partenerilor nostri.

Recomandarea este recunoasterea muncii noastre. Recomanda-ne familiei/prietenilor/colaboratorilor tai si primesti din partea noastra un discount de 50% din valoarea urmatoarei curatenii de intretinere.

Discount-ul de 50% din valoarea primei curatenii de intretinere se ofera si persoanei recomandate.

Sau ne poti suna la
0727 319 778

CLEAN 4 YOU

De ca sa alegi echipa noastra?

Avem o echipa dedicata, atenta la detalii ce foloseste cele mai performante echipamente si produse de pe piata.

  • Curatenie asigurata de o echipa dedicata, atenta la detalii si care asigura siguranta bunurilor printr-o polita de asigurare civila;
  • Cele mai performante echipamente si produse de pe piata, pentru care nu trebuie sa investeti tu;
  • Preturi competitive, avantajoase fata de investitia proprie in timp si solutii/aparatura pentru curatenie;
  • Planificarea curateniei in functie deprogramul dorit, timp pe care il poti fructifica in folosul tau;
  • Servicii de curatenie complexe, ce nu pot fi desfasurate de o persoana necalificata: curatenia dupa constructor sau chiriasi, curatarea mochetei sau a podelelor, a depozitelor etc.
  • Construim parteneriate pe termen lung, de aceea suntem mereu deschisi la solicitarile si feedback-ul clientilor nostri si le oferim consultanta specializata de care au nevoie;
  • Preturi competitive si modalitati felxibile de pata;
  • Programe de loialitate oferite clientilor care sunt satisfacuti de serviciile noastre si ne recomanda prietenilor / partenerilor: discount 50% din valoarea urmatorului serviciu de curatenie.
Call Now Button