Deratizare

Combaterea populațiilor de rozătoare dăunătoare

Tratamentele de deratizare se adresează combaterii rozătoarelor dăunătoare, șoareci și șobolani, considerate drept canale de transmitere a unor boli grave de la animale la oameni. Deratizarea vizează simultan îndepărtarea gunoiului menajer care este principala sursă de hrană a rozătoarelor și aplicarea unor substanțe chimice de tip rodenticid (raticid), sub formă unor momeli toxice și gaze toxice care produc efect numai după ingerarea mai multor doze.

Este necesar să se înțeleagă ce anume atrage aceste pericole naturale în preajma sau în interiorul spațiilor folosite de oameni. Totodată, trebuie conștientizat efectul toxic și pentru alte mamifere sau animale de companie care ingereaza accidental produsele raticide. De aceea, aplicarea tratamentelor trebuie efectuată numai de personal autorizat din cadrul firmelor specializate.

Pentru o eficientă maximă și o protecție umană totală sunt utilizate numai substanțe destinate profilaxiei sanitare avizate de specialiștii Ministerului Sănătății. Procesul de deratizare trebuie să fie organizat periodic pentru prevenție și combatere, atât la interior, cât și la exterior.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button