Montaje

MONTAJE

Alpiniștii utilitari specializați în lucrări de montaj pot să realizeze o multitudine de servicii, respectiv montaj unități exterioare pentru aparate de aer condiționat, coșuri și tubulaturi de ventilație, luminatoare din sticlă, tip velux sau chepeng, plase cu țepi pentru protecție antipasari, sisteme de paratrăsnet, montaj elemente pentru tavane acustice, montaj acoperișuri de țiglă, izolații fațade, montaj – demontaj structuri metalice de orice tip, respectiv antene, piloni și suporți, montaj decorari profesionale.

Lucrările sunt executate cu tehnicieni autorizați și certificați, conform normelor de lucru la înălțime, după o evaluare a lucrării din punct de vedere al căilor de acces și a numărului de alpiniști. Întregul personal este acreditat de către IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).

Oferim soluții rapide pentru orice proiect, iar lucrările sunt predate la termenul negociat cu beneficiarul lucrării, respectând bugetul alocat și normele de protecție a mediului. Fiecare lucrare este executată cu grijă pentru mediu, fără afectarea altor elemente.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button