Toaletare și curățare pomi

TOALETARE ȘI CURĂȚARE POMI

Lucrările de toaletare și curățare pomi au devenit o necesitate mai ales în mediul urban, dar și în alte locuri greu accesibile. Adesea, înălțimea copacului și amplasarea acestuia sunt criteriile care impun o acțiune energică de toaletare pentru a se evita orice pericol. Cunoscută și sub numele de cosmetizare copaci, activitatea de toaletare și curățare a acestora se execută cu echipamente speciale pentru a se evita distrugeri colaterale. În general, pomii netoaletați la timp devin periculoși și pot pune în pericol viața și bunurile oamenilor. Se cunosc cazuri de pierderi de vieți și de avarieri grave de clădiri sau stâlpi de iluminat care au avut loc în timpul unor furtuni sau ploi abundente care au antrenat dezradacinari de trunchiuri sau ruperea crengilor unor pomi uscați.

Lucrările de toaletare și curățare a pomilor pot avea un caracter preventiv, în sensul reducerii coronamentului în mod controlat, ceea ce va elimina pericolul unei prăbușiri ulterioare și necesitatea eliminării totale a trunchiului. În general, toaletarea se recomandă pentru arborii cu o înălțime între 6 și 12 metri, sau care sunt înclinați; poate fi executată preventiv în baza unei aprobări emisă de către autoritățile de mediu locale.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button