Politica de confidențialitate

Prin accesarea website-ului www.clean4you.ro.ro ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către compania SC Exclusive House Events SRL  pentru următoarele :

– în scopul oferirii de servicii mult mai bine definite nevoilor de consum.

–  înscriere newsletter

– adăugare comentariu – Articole

– completarea formularului de contact https://www.clean4you.ro/contact/

– completarea formularului de programare online https://clean4you.ro/solicită-oferta/

Datele vor fi păstrate în vederea creării unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile SC Exclusive House Events SRL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de SC Exclusive House Events SRL prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.) Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise către terți, prin vânzare sau dezvăluire. Singurele excepții de la această regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de SC Exclusive House Events SRL, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de către Dep.Juridic, precum și instituțiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obținere unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor  se desfășoară  prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre. Nu colectăm date despre copii decât dacă  ne furnizați informații despre propri dvs. copii în legătură cu un produs pe care îl achiziționați.

SC Exclusive House Events SRL în calitate de administarator al site-ului  www.clean4you.ro respectă: Regulamentul General pentru protecția datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea  nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Acces restricționat și (dez)abonare – În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încat, atunci când nu vrei să mai primești email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință.Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:

– datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,

– vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

– obiectați la prelucrarea datelor dvs. de către SC Exclusive House Events SRL în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate,

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă (de exemplu codul poștal) sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa dpo@clean4you.ro

Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online și presupune procedee de criptare / anonimizare / pseudonimizare.

Date de contact pentru protecția  datelor: adresa de email: dpo@clean4you.ro

Citește și Politică de cookies.

Call Now Button