Intrebari frecvente

CLEAN 4 YOU

Cele mai frecvente intrebari

Cat ar putea costa / dura o curatenie?

Pretul si timpul sunt personalizate si se stabilesc in functie de mai multe detalii: tipul de curatenie solicitat, suprafata, gradul de murdarie, urgenta solicitarii etc. Stim ca timpul este extrem de valoros pentru tine asa ca putem colecta suficiente informaţii de la tine, chiar la telefon, pentru a-ti da o estimare corecta, fara a mai fi nevoie sa venim sa vedem locatia. Daca insa doresti sa discutam in detaliu, putem ajunge sa evaluam spatiul ce doresti a fi curatat, de luni până sambata, intre orele 08.00 si 19.00. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne.

Trebuie sa fiu acasa in timpul curateniei?

Asta depinde doar de tine. Unii clienți preferă sa fie plecati pe durata curateniei, în timp ce altora le place să fie prezenti în timpul procesului. Indiferent de programul tau, poti fi sigur că vei primi un serviciu de menaj superior, in deplina sguranta a casei / biroului si bunurilor tale. Pentru un plus de siguranta, toate serviciile sunt garantate de polita noastra de asigurare.

Cine va veni sa imi curete locuinta?

O echipa profesionista formata din 2 sau mai multe persoane, numarul de agenti de curatenie se stabileste in functie de suprafata spatiului si de gradul de complexitate al curateniei solicitate. Fiecare echipa lucreaza sub indrumarea unui coordonator. Toti angajatii nostrii sunt persoane calificate, de incredere, testate de noi de-a lungul timpului si fara cazier.

De ce produse de curatenie am nevoie?

Noi punem la dispozitie toate produsele si echipamentele de curatenie profesionale necesare. Daca insa doresti sa folosim anumite produse pe care le preferi, nu este nici o problema, ne sfatuim impreuna inainte de curatenie.

Ce se intampla daca un obiect de valoare este stricat in timpul efectuarii curateniei?

Ne purtam cu lucrurile tale, ca si cum ar fi ale noastre si bineinteles ca avem si asigurare in cazul in care, din nefericire, se intampla un accident cu unul dintre acestea.

Daca nu sunt complet multumit de serviciile prestate ce ar trebui sa fac?

Este extrem de important pentru noi sa fi complet multumim. De aceea, oferim o garanție de 24 de ore. Dacă, din orice motiv, nu esti mulțumit de curățarea spatiului, trebuie doar să ne suni în max 24 de ore de la efectuarea curateniei și ne vom întoarce pentru a curata zona de care nu esti complet mulțumiț, fără costuri.

Cum platesc pentru serviciile de curatenie prestate?

Poti plati fie in numerar, dupa efectuarea sedintei de curatenie, fie prin virament bancar in termenul stabilit prin contract.

Mai am intrebari la care nu am gasit raspuns?

Te rog sa ne transmiti un e-mail la adresa office@clean4you.ro sau sa ne suni la unul dintre nr de telefon: 0727.319.778 sau 0745.343.807

Daca am nevoie urgenta de curatenie?

Facem tot ce ne sta in putinta sa te sustinem cat mai rapid cu aceleasi servicii profesionale de curatenie. Este important sa ne contactezi cat mai rapid, telefonic, pentru a discuta si evalua impreuna solutia optima.

Serviciile sunt sigure impotriva COVID-19 / Luati masuri de siguranta impotriva COVID-19?

Folosim solutii dezinfectante cerificate, care lupta impotriva virusilor existenti pe suprafete. Mai mult, avem grija de personalul nostru, asa cum avem grija si de clientii si bunurile lor, de aceea ii dotam cu echipamentul necesar pentru protectia impotriva transmiterii virusului.

“Recomand clean4you pentru ca s-a dovedit a fi o firmă serioasă cu o echipa dedicata care a răspuns întocmai solicitărilor mele.”

Andreea Radu Dumitrescu

Reprezentant medical