Întrebări frecvente

CLEAN 4 YOU

Cele mai frecvente întrebări

Cât ar putea costa / dura o curățenie?

Prețul și timpul sunt personalizate și se stabilesc în funcție de mai multe detalii: tipul de curățenie solicitat, suprafață, gradul de murdărie, urgența solicitării etc. Știm că timpul este extrem de valoros pentru ține așa că putem colecta suficiente informații de la ține, chiar la telefon sau prin formular, pentru a-ți da o estimare corectă fără a mai fi nevoie să venim la locație. Dacă însă dorești să discutăm în detaliu, putem ajunge să evaluăm spațiul ce dorești a fi curățat, de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 19.00. Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

Trebuie să fiu acasă în timpul curățeniei?

Asta depinde doar de tine. Unii clienți preferă să fie plecați pe durata curățeniei, în timp ce altora le place să fie prezenți în timpul procesului. Indiferent de programul tău, poți fi sigur că vei primi un serviciu de menaj superior, în deplină siguranță a casei / biroului și bunurilor tale. Pentru un plus de încredere, toate serviciile sunt garantate de polița noastră de asigurare.

Cine va veni să îmi curețe locuința?

O echipă profesionistă formată din 2 sau mai multe persoane, numărul de agenți de curățenie se stabilește în funcție de suprafața spațiului și de gradul de complexitate al curățeniei solicitate. Fiecare echipă lucrează sub îndrumarea unui coordonator. Toți angajații noștri sunt persoane calificate, de încredere, testate de noi de-a lungul timpului și fără cazier.

De ce produse de curățenie am nevoie?

Nu este necesar să achiționezi tu nimic. Noi punem la dispoziție toate produsele și echipamentele de curățenie profesionale necesare. Dacă însă dorești să folosim anumite produse pe care le preferi, nu este nici o problemă, ne sfătuim împreună în momentul programării curățeniei.

Ce se întâmplă dacă un obiect de valoare este stricat în timpul efectuării curățeniei?

Ne purtăm cu lucrurile tale ca și cum ar fi ale noastre și, bineînțeles că avem și asigurare în cazul în care, din nefericire, se întâmplă cu accident cu unul dintre acestea.

Dacă nu sunt complet mulțumit de serviciile prestate ce ar trebui să fac?

Este extrem de important pentru noi să fii complet mulțumit. De aceea, oferim o garanție de 24 de ore. Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit de curățarea spațiului, trebuie doar să ne suni în 24 de ore de la efectuarea curățeniei și ne vom întoarce pentru a curăța zona de care nu ești complet mulțumit, fără niciun cost.

Cum plătesc pentru serviciile de curățenie prestate?

Poți plăti fie în numerar, după efectuarea ședinței de curățenie, fie prin virament bancar în termenul stabilit prin contract.

Mai am întrebări la care nu am găsit răspuns?

Te rugăm să ne transmiți un e-mail la adresa office@clean4you.ro sau să ne suni la unul dintre numerele de telefon 0727319778 sau 0745343807.

Ce fac dacă am nevoie urgent de curățenie?

Facem tot ce ne stă în putință să te susținem cât mai rapid cu aceleași servicii profesioniste de curățenie. Este important să ne contactezi cât mai rapid, telefonic, pentru a discuta și evalua împreună soluția optimă.

Serviciile sunt sigure împotriva COVID-19 / Luați măsuri de siguranță împotriva COVID-19?

Folosim soluții de dezinfectare certificate, care luptă împotriva virușilor existente pe suprafețe. Mai mult, avem grijă de personalul nostru, așa cum avem grijă și de clienți și de bunurile lor, de aceea îi dotăm cu echipamentul necesar pentru protecția împotriva transmiterii virusului.

“Recomand clean4you pentru că s-a dovedit a fi o firmă serioasă cu o echipă dedicată care a răspuns întocmai solicitărilor mele.”

Andreea Radu Dumitrescu

Reprezentant medical

Call Now Button