Spalare profesionala mocheta
Servicii de curatare profesionala materiale textile: canapele, covoare si mochete
 • spalare fotoliu
 • spalare canapea
 • spalare la interior a canapelelor extensibile
 • spalare la exterior a saltelelor (fata/verso)
 • spalare covoare/mochete

Mocheta este o parte cheie a casei tale, adaugand confort si bun gust. Insa este cel mai mare absorbant de praf si daunatori dintr-o locatie. Spalarea profesionala a mochetei prin indepartarea in totalitate a bacteriilor si acarienilor se recomanda a fi efectuata de minim 2 ori pe an daca traficul nu este foarte mare, iar in cazul zonelor foarte circulate, trimestrial sau chiar lunar. Pentru curatarea mochetei noi la Clean4you recomandam 2 tipuri de sevicii:

1. Curatenia de baza care cuprinde:

 • Aspirare.
 • Aplicare detergent pentru indepartarea petelor.
 • Indepartarea gumei de mestecat.
 • Curatare cu spuma activa cu monoperia.

2. Curatarea de intretinere (prin metoda injectie-extractie) care cuprinde:

 • Aspirare.
 • Aplicare detergent pentru indepartarea petelor.
 • Indepartarea gumei de mestecat.
 • Curatare cu echipament profesional injectie-extractie.
 • Dupa caz, aspirarea spumei de pe mocheta.

DOAR ASPIRAREA NU ESTE SUFICENTA

Oricât de des aspirati mocheta din birou, realitatea este ca nu va fi niciodată cu adevarat curata. De-a lungul timpului, murdăria se imprima și fără un regim de curățare regulat, mocheta va deveni cel mai mare absorbant de praf si daunatori dintr-o locatie.

Spalarea profesionala a mochetei prin indepartarea in totalitate a bacteriilor si acarienilor se recomanda a fi efectuata de minim 2 ori pe an daca traficul nu este foarte mare, iar in cazul zonelor foarte circulate, trimestrial sau chiar lunar.

Pentru curatarea mochetei noi la Clean4you recomandam 2 metode:

Imagini înainte și după spălarea profesională a mochetei

Înainte

După

PASUL 1
Curatenia de baza care cuprinde

Pas 1 : Aspirare mocheta

Mocheta se aspira in detaliu pentru a elimina praful si impuritatile si pentru a o pregati pentru spalare.

Pas 2: Aplicare detergent pentru indepartarea petelor;

Pulberea cu umiditate scăzută se aplică uniform pe mocheta.

Pas 3: Indepartarea gumei de mestecat;

In acest pas se utilizeaza un produs cu aerosol pentru indepartarea gumei de mestecat, prin inghetarea acesteia si desprinderea de pe substrat cu ajutorul unei spatule. Prin acest proces se elimina eficient, rapid si total guma de mestecat de pe mocheta, fara deteriorarea fibrelor textile. De asemenea produsul folosit protejeaza mediul inconjurator.

Pas 4: Indepartarea petelor de cafea, suc, etc;

Se utilizeaza un detergent professional pentru indepartarea petelor.Acesta incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului.

Pas 5: Curatare mocheta cu spuma activa cu monoperia

La sfârșit, pulberea, împreună cu toată murdăria sunt îndepărtate prin aspirarea in detaliu a mochetei.

PASUL 2

Curatarea de intretinere (prin metoda injectie-extractie) care cuprinde:

Pas 1: Pretratarea mochetei:

În această etapa, folosim o versiune mai avansată a curățării obișnuite cu abur. Înainte de a se efectua procedura de curățare a mochetei, specialistul va aspira in detaliu pentru a îndepărta primul strat de praf. Apoi, el va examina petele (dacă există) și va alege detergentul corespunzător pentru fiecare. Cafea, suc, stropi de mâncare grasă și așa mai departe – orice ar fi, vor fi tratate în consecință. Cu toate acestea, rețineți că există pete care deteriorează definitiv țesătura și sunt imposibil de curățat. Dacă metodele noastre nu le pot curăța, nimic nu o va face.

Pas 2: Procedura principala de curatare:

Aceasta este cea mai eficientă si de durata metodă de curățare a covoarelor de pe piață. Aduce la viață chiar și cele mai decolorate și foarte murdare mochete. Iată cum funcționează curățarea mochetelor  cu metoda de injectie – extractie:

Specialistul folosește o mașină profesională pentru a curăța în profunzime fiecare centimetru de covor.

Duza evacuează apă sub presiune amestecată cu detergent profesional. Acest lucru elimină cu ușurință toate murdăria și praful acumulate.

În același timp, un jet  puternic de aspirație elimină tot excesul de umiditate din mocheta împreună cu murdăria.

În acest fel, mocheta dvs. este curățata și uscata în același timp, fără niciun risc de deteriorare – aproape 95% din umiditate este îndepărtata aproape simultan.

NOTĂ: Clean4you nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele care ar putea apărea pe mocheta dvs. după curățarea profesională, în cazul în care ați încercat să eliminați petele existente pe cont propriu folosind detergenți necunoscuți la alegerea dvs.

Pasul 3: Timp scurt de uscare

După extragerea apei calde, mocheta este ușor umedă și are nevoie de 3 până la 6 ore pentru a se usca. Metoda cu injectie – extractie utilizata ajuta la grabirea procesului de uscare.

Echipele noastre folosesc detergenți special conceputi pentru curăţarea covoarelor, mochetelor şi tapiţeriilor. Produsele folosite încorporează noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activă pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplăcute şi pentru împrospătarea ambientului.

Imagini înainte și după spălarea profesională a mochetei

Înainte

După

CLEAN 4 YOU

Solicita o oferta de pret

Echipa noastra este atent selectionata formata din personal calificat fara cazier In plus pentru protejarea bunurilor clientilor/partenerilor nostri detinem o polita de asigurare civila.

Misiunea noastra este sa oferim atat persoanelor fizice cat si juridice servicii de curatenie de inalta calitate printr-o oferta personalizata bazata pe nevoile si cerintele fiecaruia.

Strategia noastra este sa dezvoltam relatii/parteneriate pe termen lung avand ca obiectiv principal depasirea asteptarilor clientilor/partenerilor nostri.

 

Completând acest formular sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie prelucrate și să intre automat în baza de date a site-ului nostru.

Call Now Button