Întreținere și curățare fațade

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE FAȚADE

Serviciile de întreținere fațade s-au dezvoltat în ritm susținut și au devenit o activitate curentă, odată cu extinderea sistemului de construcții cu suprafață vitrată integrală. Indiferent de destinația clădirii – birouri sau rezidențial – alpiniștii utilitari sunt singurii care pot executa lucrări de întreținere și curățare fațade.

Activitatea include mai multe tipuri de servicii începând de la spălare geamuri, curățare diverse suprafețe (jgheaburi, pergole, luminatoare etc.), decapare și lustruire, curățare cu jet de apă sub presiune, aspirare depuneri de praf.

Lucrările sunt executate de către alpiniști utilitari atestați, dotați cu echipament specific pentru lucrul la înălțime. Fiecare proiect impune anumite caracteristici, iar lucrările de întreținere și curățare fațade și toate activitățile conexe se desfășoară numai în condiții de maximă securitate, cu respectarea tuturor normelor de protecție a mediului.

Pentru un bun rezultat, întreținerea și curățarea fațadelor ține cont de suprafața care trebuie curățată, dacă este fermă, netedă sau poroasă. Pentru îndepărtarea aglomerărilor de murdărie generate de praf, particule de la gazele de eșapament sau alte lucrări de întreținere, se folosesc detergenți lichizi adecvați, de uz profesional, prietenoși cu mediul.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button