Servicii publicitare

SERVICII PUBLICITARE

Alpinismul utilitar pentru servicii publicitare de tip outdoor asigură executarea unor proiecte unice și inovative. Prin acest serviciu orice tip de reclamă poate fi personalizată prin dimensiuni și prin amplasarea la înălțime, indiferent de suprafață de suport, ceea ce îi crește vizibilitatea și, implicit, succesul campaniei publicitare.

Publicitatea outdoor permite amplasarea și montarea cu ajutorul alpiniștilor utilitari a unor printuri de mari dimensiuni, bannere, meshuri, autocolante, inclusiv de tip window graphic. Aceleași produse publicitare pot fi aplicate în orice locație, în funcție de eveniment, în mod rapid și eficient, indiferent de gradul de dificultate. Tehnicienii noștri sunt specializați și pot instala sisteme și instalații speciale de prindere și iluminat pentru orice tip de material publicitar.

Reclamele luminoase care utilizează litere volumetrice au devenit tot mai căutate, iar locurile de amplasare tot mai inedite, unele greu accesibile, dar cu impact vizual maxim. Experiența tehnicienilor noștri este vastă, atât în domeniul publicitar cât și în signalistică, respectiv montarea de casete luminoase, litere de polistiren sau totemuri (structuri publicitare pentru semnalizarea parcurilor industriale, a centrelor de logistică etc.).

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button