Contact

Ai o intrebare sau vrei sa soliciti o curatenie?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos:
Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate si sa intre automat in baza de date a site-ului nostru.

Cu ce te putem ajuta?

Curatenie dupa constructor
Curatenie birouri
Spalare profesionala cu monodiscul
Curatenie generala
Curatenie spatii comerciale
Curatenie depozite

Informatii contact

   Email

office@clean4you.ro

   Telefon

0745 343 807
0727 319 778

   Adresa

Bucuresti, Romania

Cat m-ar costa o curatenie?

Pretul se stabileste in functie de mai multe detalii: tipul de curatenie solicitat, nr de metrii patrati, gradul de murdarie etc.Stim ca timpul este extrem de valoros pentru tine asa ca putem colecta suficiente informaţii de la tine, chiar la telefon, pentru a-ti da o estimare corecta, fara a mai fi nevoie sa venim sa vedem locatia. Daca insa doresti sa discutam in detaliu, putem ajunge sa evaluam spatiul ce doresti a fi curatat, de luni până sambata, intre orele 08.00 si 19.00.

Trebuie sa fiu acasa in timpul curateniei?

Unii clienți preferă programarea curateniei în timp ce sunt la serviciu, în timp ce altora le place să fie acasă în timpul procesului. Asta depinde de tine. Indiferent de programul tau, poti fi sigur că vei primi un serviciu de menaj superior – garantat!

Cine va veni sa imi curete locuinta?

O echipa formata din 2 sau mai multe persoane va veni sa faca curatenie, nr de agenti de curatenie se stabileste in functie de suprafata spatiului si de gradul de complexitate al curateniei solicitate. Fiecare echipa lucreaza sub indrumarea unui coordonator. Toti angajatii nostrii sunt persoane de incredere, testate de noi de-a lungul timpului si fara cazier.