Contact

Ai o intrebare sau vrei sa soliciti o curatenie?

   Telefon

0745 343 807
0727 319 778

   Email

office@clean4you.ro

   Adresa

Bucuresti, Romania

Formular de contact

Te rugam sa completezi formularul de mai jos:
Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate si sa intre automat in baza de date a site-ului nostru.

Intrebari frecvente

Cat ar putea costa / dura o curatenie?

Pretul si timpul sunt sunt personalizate si se stabilesc in functie de mai multe detalii: tipul de curatenie solicitat, suprafata, gradul de murdarie, urgenta solicitarii etc. Stim ca timpul este extrem de valoros pentru tine asa ca putem colecta suficiente informatii de la tine, chiar la telefon sau prin formular, pentru a-ti da o estimare corecta fara a mai fi nevoie sa venim la locatie. Daca insa doresti sa discutam in detaliu, putem ajunge sa evaluam spatiul ce doresti a fi curatat, de luni pana sambata, intre orele 08.00 si 19.00. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

Trebuie sa fiu acasa in timpul curateniei?

Asta depinde doar de tine. Unii clienti prefera sa fie plecati pe durata curateniei, in timp ce altora le place sa fie prezenti in timpul procesului. Indiferent de programul tau, poti fi sigur ca vei primi un serviciu de menaj superior, in deplina siguranta a casei / biroului si bunurilor tale. Pentru un plus de incredere, toate serviciile sunt garantate de polita noastra de asigurare.

Cine va veni sa imi curete locuinta?

O echipa profesionista formata din 2 sau mai multe persoane, numarul de agentide curatenie se stabileste in functie de suprafata spatiului si de gradul de complexitate al curateniei solicitate. Fiecare echipa lucreaza sub indrumarea unui coordonator. Toti angajatii nostri sunt persoane calificate, de incredere, testate de noi de-a lungul timpului si fara cazier.

De ce produse de curatenie am nevoie?

Nu este necesar sa achitionezi tu nimic. Noi punem la dispozitie toate produsele si echipamentele de curatenie profesionale necesare. Daca insa doresti sa folosim anumite produse pe care le preferi, nu este nici o problema, ne sfatuim impreuna in momentul programarii curateniei.

Ce se intampla daca un obiect de valoare este stricat in timpul efectuarii curateniei?

Ne purtam cu lucrurile tale ca si cum ar fi ale noastre si, bineinteles ca avem si asigurare in cazul in care, din nefericire, se intampla cu accident cu unul dintre acestea.

Daca nu sunt complet multumit de serviciile prestate ce ar trebui sa fac?

Este extrem de important pentru noi sa fii complet multumit. De aceea, oferim o garantie de 24 de ore. Daca, din orice motiv, nu esti multumit de curatarea spatiului, trebuie doar sa ne suni in 24 de ore de la efectuarea curateniei si ne vom intoarce pentru a curata zona de care nu esti complet multumit, fara niciun cost.

Cum platesc serviciile de curatenie prestate?

Poti plati fie in numerar, dupa efectuarea sedintei de curatenie, fie prin virament bancar in termenul stabilit prin contract.

Ce fac daca am nevoie urgenta de curatenie?

Facem tot ce ne sta in putinta sa te sustinem cat mai rapid cu aceleasi servicii profesioniste de curatenie. Este important sa ne contactezi cat mai rapid, telefonic, pentru a discuta si evalua impreuna solutia optima.

Serviciile sunt sigure si sunt luate masuri de siguranta impotriva COVID-19?

Folosim solutii de dezinfectare certificate, care lupta impotriva virusilor existente pe suprafete. Mai mult, avem grija de personalul nostru, asa cum avem grija si clienti si bunurile lor, de aceea ii dotam cu echipamentul necesar pentru protectia impotriva transmiterii virusului.

Mai ai intrebari la care nu ai gasit raspuns? Te rugam sa ne transmiti un e-mail la adresa office@clean4you.ro sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon 0727319778 sau 0745343807.