Dezinfecție

Dezinfecția, parte a triadei DDD

Dezinfecția, parte a triadei DDD (Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție) este operația prin care se urmărește distrugerea microbilor sau a paraziților animali și vegetali pentru a împiedica contaminarea și propagarea bolilor contagioase de tip infecțios sau parazitar la oameni, la plante sau animale. Operațiunea se execută pe obiecte, în încăperi sau în locuri infectate, folosindu-se substanțe profesionale speciale cunoscute drept virucide, bactericide, fungicide și algicide.

Dezinfecția se poate face în scop profilactic, de prevenire, sau de necesitate atunci când se înregistrează cazuri de natură medicală. Pentru a fi eficientă, procedura de dezinfecție trebuie să fie precedată în majoritatea cazurilor de curățare prin dezinsecție și deratizare. În acest fel, se poate vorbi despre o igienizare și decontaminare completă a unui spațiu.

Procesul constă în aplicarea substanțelor dezinfectante care trebuie lăsate să acționeze corespunzător timpului de expunere, după care se trece la îndepărtarea substanțelor prin spălare.

În funcție de echipamentul folosit, dezinfecția se poate realiza prin pulverizare reziduală, generare de ceață rece, atomizare, ceață caldă/fumigatie.

CLEAN 4 YOU

Cum poți beneficia rapid de serviciile profesionale adaptate casei tale?

1. Contactează-ne și spune-ne care sunt nevoile tale, pentru a-ți oferi consultanță / o evaluare gratuită și oferta personalizată:
– Sună la 0727.319.778 sau 0745.343.807
– Sau scrie-ne pe adresa office@clean4you.ro
– Completează formularul acesta

2. Îți trimitem oferta ta personalizată.

3. Programăm întâlnirea în cel mai scurt timp, în funcție de programul tău.

4. Noi avem grijă de casă / locația ta.

5. Tu te bucuri de mai mult timp de calitate / îți petreci timpul cu lucrurile care contează.

Call Now Button